Ons profiel

Op onze boerderij bieden we  het volgen van dagbesteding aan. Hierbij gaan we uit van kwaliteiten die iemand heeft en zoeken  daarbij passende werkzaamheden .
Ook kan het een leerwerkplek zijn door het doen van allerlei klussen.  Zo maak je kennis met nieuwe mogelijkheden van jezelf. Jouw mogelijkheden zijn onze uitdaging.
Behalve kinderen, is een ieder die hiervoor in aanmerking komt welkom.

Klik hier voor een film-impressie van een dag op de boerderij.

 

 

Ons team bestaat uit:
 – Mariët. Zij heeft als opleiding: verpleegkundige-A, met CCU aantekening en hartfunctie opleiding. Zij is in het bezit van een BIG-registratie.
Jan sr. Hij heeft de hogere agrarische school in Leeuwarden gedaan, met de afstudeerrichting automatisering.
Hij is jarenlang melkveehouder geweest en heeft, voor hij zorgboer werd, twee jaar gewerkt bij een heibedrijf. Inmiddels is hij in het bezit van het diploma “Bedrijfsleider Agrarisch zorgbedrijf”.
– Jan jr. 
Hij heeft een SPW-opleiding gedaan. Vanaf 2009 zit hij in de maatschap. Sinds 2010 is hij ook werkzaam in deeltijd op Breidablick/Artemis als woonbegeleider.
Samen met onze medewerkers Arno en Gerda zorgen we voor de continuïteit van de boerderij

In 2006 zijn we met onze zorgboerderij van start gegaan en hebben ons toen aangesloten bij  Stichting Landzijde, het centrale loket voor landbouw en zorg in Noord-Holland.

Wij bieden plaats aan  stagiaires. Hiervoor staan we ingeschreven bij de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).       s-bb

Missie:

Mensen die voor onze boerderij in aanmerking komen, weer op weg helpen in de maatschappij door middel van een gestructureerde werkplek.

Visie:

Mensen sterker maken door hun kwaliteiten tot bloei te laten komen tijdens het werk.

Strategie:

Door creatief te zijn met werk, maken we de combinatie van landbouw en zorg. Voor iedere deelnemer zoeken we een passende werkplek. De veelzijdigheid die de boerderij heeft, biedt hiervoor alle kansen. Een boerderij is een continue bedrijf, en dit geldt bij ons met de zorg ook. Een heel jaar rond, behalve de vastgestelde vrije dagen en feestdagen.